2011.07.17.
18:26

Írta: smzslt

Első edzés!

Ha elolvassátok Paul Wade - Fegyencedzés című könyvét, akkor Ti is látni fogjátok, picit más stílust kell alkalmazni mint amit elképzelnél a mai világban. A lényeg, dobd el a súlyzókészletet meg a fekvenyomó padot, a tested elég szinte mindenfajta izom a legmegfelelőbb egy egységes izomtömeg létrehozásához!

Mivel az átlagnál gyakrabban végzek fizikai munkát, én a heti 2 edzéses "Friss hús" edzésterv helyett a második szintet, a minden másnap edzek módszert választottam! Ahogy Wade írja, a legfontosabb a fokozatosság, ezért hiába tűnik valami egyszerűnek/könnyűnek, az elejétől kell haladni, én is így teszek, "okosan csinálom".

Gyorsan leírom miből gazdálkodok, és jöhet a mai edzés rövidke leírása.

Mellkas: 90,5 cm
Derék: 88 cm
Bicepsz: 31,5 cm

Testsúly: 68-70 között ugrál
Testmagasság: 176 cm
(Azt hiszem elég átlagos..)

 

Az első edzés a könyvben leírtak szerint történt, elég rövidke volt:
 

     ¤  Fekvőtámasz falnál nyújtott ujjakkal - 2*10
     ¤  Térdfelhúzás - 2*10


(Én megpróbálom az ujjaimat, a fogásomat is erősíteni, plusz az alkarnak is jót tesz, ezért tíz ujjas fekvőtámasszal csinálom)

Meg kell mondanom, igencsak semmiségnek éreztem de tudom, nem szabad kapkodni!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eddzfegyencul.blog.hu/api/trackback/id/tr163074894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása